Even geduld

Artisan icon Artisan logo Home Verkennen Over Disclaimer Mijn Account Winkelmandje Checkout Papierhandel Cadeaushop Papierwaren Auxiliotheek Schrijfwaren Lederwaren Kantoorartikels Tekenmateriaal C'artshop Kerst Kunst

Privacy

Privacy

Sinds 25 mei 2018 is de GDPR (General Data Protection Regulation) in werking.

Uw gegevens worden zo nog beter beschermd.



Verwerkingsdoeleinden

Artisan verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen en leveringen, facturatie, verzenden van reclame).

De persoonsgegevens die bij Artisan terechtkomen, worden opgeslagen in een beveiligde omgeving die niet toegankelijk is voor het publiek.



Bewaarperiode

De persoonsgegevens die worden verwerkt voor klantenbeheer, worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (o.a. op het gebied van boekhouding).



Recht op inzage, verbetering en verwijdering van uw persoonsgegevens

De klant heeft ten alle tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zouden zijn. U kan ook op elk moment vragen om volledig uit de database van Artisan gewist te worden.



Recht om klacht in te dienen

U hebt steeds het recht om een klacht in te dienen bij de Privacycommissie wanneer u vindt dat uw persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verzameld en verwerkt worden.



Recht om toestemming in te trekken

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

Indien u bent ingeschreven op de nieuwsbrief en die niet langer wenst te ontvangen, dan heeft u altijd de mogelijkheid om u uit te schrijven.



Cookiebeleid

Artisan maakt gebruik van cookies. Cookies bestaan uit een internettechnologie die het mogelijk maakt bepaalde informatie op te slaan en te ontsluiten op het systeem van de gebruiker. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, een cookie kan slechts een machine identificeren. Iedere internetgebruiker kan zijn computer zodanig instellen dat cookies niet worden geaccepteerd. Indien uw computer geen cookies accepteert, is het mogelijk dat u problemen zult ondervinden tijdens de bestelprocedure. Mocht dit het geval zijn, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat we uw bestelling alsnog in het systeem kunnen invoeren.

Meer informatie over cookies vind u op: http://www.allaboutcookies.org/



Kan deze privacyverklaring nog wijzigen?

Artisan kan de privacyverklaring ten allen tijde wijzigen.


Hundelgemsesteenweg 3919820 Merelbekeinfo@artisanshop.beArtisan09 211 16 18BE 0834 344 906www.artisanshop.be Website